Diensten

Incidentele storingen van machines op afroep

Ons bedrijf staat klaar u te helpen met storingen aan uw machinepark wanneer u dat wenst; in principe kan elke storing opgelost worden binnen 24 uur. Onze ervaren monteurs kunnen desgewenst naar instructie van de klant op locatie werken en de storing aldaar verhelpen of de machine ophalen en in onze werkplaats de storing verhelpen.

Wij bieden u in deze vorm van serviceverlening tegen concurrerende en gunstige tarieven!  

Onderhoudscontract

Het voordeel van het aangaan van een servicecontract is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken wie, wanneer en hoe een storing opgelost gaat worden. Ons telefoonnummer maken we bekend bij uw klant en deze belt ons direct als er zich een storing aan uw machines voordoet. Nadat de storing is opgelost laten wij uw klant tekenen dat de monteur is geweest en dat hij de storing heeft opgelost! Groot voordeel is dat wij eventuele storingen dan kunnen plannen in onze dagelijkse ritten. Daardoor wordt de storing voor u nog goedkoper, want op reistijd wordt in de meeste gevallen flink bespaard. Wij sturen de dichtstbijzijnde monteur langs bij uw klant. Zo bespaart u aanzienlijk op ons uurtarief. Er worden geen kilometerkosten in rekening gebracht en u komt niet voor verassingen te staan.

In deze vorm van samenwerking en service verlenen komt het begrip “maatwerk” naar voren. Niet elke exploitant is hetzelfde en niet ieder bedrijf heeft dezelfde grootte. Tevens is zeker niet elk machinepark hetzelfde! Maatwerk is dan nodig om een op uw lijf geschreven service afspraak te creëren! Op uw verzoek komen wij graag bij u langs of nodigen wij u uit om de mogelijkheden te onderzoeken en om te bepalen welke specifieke wensen u in gedachten heeft!  

Machine en onderdelen ruilservice

Onze uitstekend geoutilleerde werkplaats is uitgerust met alle gereedschappen en meetapparatuur om ALLE storingen te kunnen oplossen. Mocht een onderdeel of machine onherstelbaar worden bevonden zullen wij na goedkeuring, het onderdeel of de machine ruilen tegen gereviseerde onderdelen of zelfs tegen een ruilmachine. Op die manier nemen wij u veel werk uit handen en besparen wij u kostbare tijd!

Full service

Desgewenst nemen wij u AL het werk uithanden! Naast reparatiewerk en het ruilen/vervangen van de machines kunnen we ook afrekenmomenten plannen etc. etc. Ideaal als u als exploitant een tijd afwezig bent. 

Deze dienst die wij u aanbieden zal natuurlijk vooraf goed moeten worden afgestemd tussen de partijen. De verantwoordelijkheid voor ons bedrijf is groot en wij kunnen dat aan! Met de juiste “input” van uw kant staan wij voor deze opdracht, en voeren wij deze voor u perfect uit.

In geval van calamiteit, welk zich bij een ieder voor kan doen, zijn wij toch bereid u “uit de brand te helpen”.